NL

Zoeken

FPC Antwerpen -
Als afdelingshoofd ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de afdeling, management van de medewerkers en beheer van processen, middelen en contacten van de afdeling.

FPC Antwerpen -
Als assistent griffie ben je verantwoordelijk voor de dossiers van de patiŽnten. Je rapporteert aan het hoofd griffie, behandelrapportage, sociale dienst & patiŽntenvervoer.

FPC Antwerpen -
Als bewegingsagoog bied je patiŽnten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis, in het kader van de zorgprogramma’s en sport- en spelactiviteiten, bewegingsactiviteiten aan gericht op het aanleren van praktische en sociale vaardigheden.

FPC Antwerpen -
Als dramatherapeut organiseer je creatieve sessies, op basis van het medium drama, die bijdragen tot de behandeling van patiŽnten. Je biedt deze activiteiten voornamelijk aan binnen de zorgprogramma's.

FPC Antwerpen -
Als medewerker patiŽntenvervoer, ziekenhuis - en verlofbegeleiding rapporteer je aan het hoofd behandelrapportage, griffie en vervoer.

FPC Antwerpen -
Als psychiater maak je deel uit van de medische staf van de instelling. Je draagt een eigen professionele verantwoordelijkheid voor de beroepsuitoefening in de functie.

FPC Antwerpen -
Samen met jouw collega’s creŽer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiŽnten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie.

Aanmelden

Gebruikersnaam

Paswoord

Aanmelden
Spont. Sollicitatie

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens

Verzenden
Annuleren

Wij verzenden u een email


Assistent griffie (m/v)

FPC Antwerpen | | 23 Aug 2017

FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is.

Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als assistent griffie ben je verantwoordelijk voor de dossiers van de patiënten. Je rapporteert aan het hoofd griffie, behandelrapportage, sociale dienst & patiëntenvervoer.
Je verzorgt verschillende administratieve taken op de griffie, zoals het in- en uitschrijven van patiënten, verwerken van de inkomende documenten, up-to-date houden van de dossiers van patiënten en je zorgt ervoor dat de betrokken actoren tijdig over de juiste informatie beschikken.

o Je bent het eerste aanspeekpunt voor interne en externe vragen;
o Je draagt zorg voor de registratie en archivering van correspondentie van de Kamer voor de Bescherming van de Maatschappij (KBM) en andere actoren, alsook voor de interne verspreiding hiervan;
o Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken en up-to-date houden van het (elektronisch) patiëntendossier;
o Je registreert de in-, door- en uitstroom van alle patiënten, alsook de uitgaansmodaliteiten;
o Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst en stelt onder andere standaard- en gepersonaliseerde brieven op, bijvoorbeeld in het kader van uitgaansmodaliteiten;
o Je houdt verschillende deadlines in het oog en zorgt ervoor dat deze gehaald worden. Je bent hierover steeds nauw in contact met de betrokken actoren;
o Verder verricht je tal van acurate registraties en genereer je cijfergegevens.

PROFIEL
o Je hebt een bachelordiploma, met voorkeur Rechtspraktijk;
o Je beheerst zeer goed de Nederlandse taal (gesproken & geschreven) en spreekt ook Frans en Engels;
o Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een administratieve functie;
o Je bent zeer punctueel en vindt het belangrijk dat de registraties correct en tijdig gebeuren;
o Je handelt integer, bent discreet en respecteert strikt de vertrouwelijkheid;
o Je bent flexibel, zowel naar taakinhoud als naar het stellen van prioriteiten.
o Je analyseert gegevens gericht en beoordeelt informatie kritisch;
o Je kan goed overweg met MS office (Word, Excel, Outlook).

AANBOD
o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat;
o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving;
o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden;
o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen;
o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever).

INTERESSE?
Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online.
Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via HR@fpcantwerpen.be.
 
 

Solliciteer
Afdrukken