NL

Zoeken

FPC Antwerpen -
Als administratief bediende ben je een polyvalente persoon met als missie het uitvoeren van diverse administratieve taken.

FPC Antwerpen -
Als afdelingshoofd ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de afdeling, management van de medewerkers en beheer van processen, middelen en contacten van de afdeling.

FPC Antwerpen -
Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties aan patiŽnten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat.

FPC Antwerpen -
Als assistent griffie ben je verantwoordelijk voor de dossiers van de patiŽnten. Je rapporteert aan het hoofd griffie, behandelrapportage, sociale dienst & patiŽntenvervoer.

FPC Antwerpen -
Als dramatherapeut organiseer je creatieve sessies, op basis van het medium drama, die bijdragen tot de behandeling van patiŽnten. Je biedt deze activiteiten voornamelijk aan binnen de zorgprogramma's.

FPC Antwerpen -
Als ICT-officer verzeker je de goede werking van de informaticasystemen en bied je, samen met de ICT-medewerkers van FPC Antwerpen, netwerk- en applicatieondersteuning aan de eindgebruikers. Je rapporteert aan de ICT-manager.

FPC Antwerpen -
Als kinesitherapeut voer je de kinesitherapeutische technieken en behandelmethodes uit. Je maakt deel uit van de medische dienst die onder de bevoegdheid van de hoofdgeneesheer valt.

FPC Antwerpen -
Als medewerker vorming en scholing zorg je voor de begeleiding bij scholings- en vormingsactiviteiten.

FPC Antwerpen -
Als psychiater maak je deel uit van de medische staf van de instelling. Je draagt een eigen professionele verantwoordelijkheid voor de beroepsuitoefening in de functie.

FPC Antwerpen -
Samen met jouw collega’s creŽer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiŽnten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie.

Aanmelden

Gebruikersnaam

Paswoord

Aanmelden
Spont. Sollicitatie

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens

Verzenden
Annuleren

Wij verzenden u een email


ICT-officer (m/v)

FPC Antwerpen | | 31 Aug 2017

FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is.

Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers.

 FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als ICT-officer verzeker je de goede werking van de informaticasystemen en bied je, samen met de ICT-medewerkers van FPC Antwerpen, netwerk- en applicatieondersteuning aan de eindgebruikers.
Je rapporteert aan de ICT-manager.
Jouw belangrijkste taken zijn:
o In je rol als ICT-officer bied je ondersteuning aan de eindgebruikers op vlak van installatie, wijzigingen en herstellingen van het ter beschikking gesteld informaticamateriaal en bijhorende uitrustingen. Je staat in rechtstreeks contact met de eindgebruikers voor de opvolging van softwareproblemen;
o Je controleert en volgt nieuwe installaties en aanpassingen aan het ICT-systeem op; dit zowel op client- als op serverniveau.
o Je verzekert de goede werking van de interne/externe netwerken van de organisatie;
o Je respecteert en past de interne auditregels toe;
o Je neemt actief deel aan diverse ICT-projecten;
o Je staat in voor het beheer en de installatie van de beheersystemen (e-shop programma, financiën van de patiënten, agendabeheer van de patiënten) en geeft opleiding aan eindgebruikers en patiënten;
o Je verzekert de vertrouwelijkheid van de gegevens (privacy wetgeving);
o Je identificeert en ontwikkelt initiatieven om interne processen te optimaliseren.

PROFIEL
o Idealiter beschik je over een bachelordiploma informatica en heb je een 3-tal jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
o Je hebt een grondige informaticakennis: MS Office 2013 -  Windows 7 - Networking - Smartphone - Hardware;
o Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van Engels en Frans;
o Je bent relationeel sterk, kan goed luisteren en neemt de nodige initiatieven; 
o Je bent service minded en stressbestendig, ook tijdens piekperiodes;
o Jouw dynamiek, flexibiliteit en hoge kwalitatieve verwachtingen typeren jou;
o Je vindt het belangrijk een evenwicht te vinden tussen autonoom werken en in teamverband;
o Je bent autodidact.
 
 AANBOD
o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat;
o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving;
o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden;
o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen;
o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever).

INTERESSE ?
Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online.
Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via HR@fpcantwerpen.be.
 
Solliciteer
Afdrukken