NL

Zoeken

FPC Antwerpen -
Als administratief bediende ben je een polyvalente persoon met als missie het uitvoeren van diverse administratieve taken.

FPC Antwerpen -
Als afdelingshoofd ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de afdeling, management van de medewerkers en beheer van processen, middelen en contacten van de afdeling.

FPC Antwerpen -
Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties aan patiŽnten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat.

FPC Antwerpen -
Als assistent griffie ben je verantwoordelijk voor de dossiers van de patiŽnten. Je rapporteert aan het hoofd griffie, behandelrapportage, sociale dienst & patiŽntenvervoer.

FPC Antwerpen -
Als dramatherapeut organiseer je creatieve sessies, op basis van het medium drama, die bijdragen tot de behandeling van patiŽnten. Je biedt deze activiteiten voornamelijk aan binnen de zorgprogramma's.

FPC Antwerpen -
Als ICT-officer verzeker je de goede werking van de informaticasystemen en bied je, samen met de ICT-medewerkers van FPC Antwerpen, netwerk- en applicatieondersteuning aan de eindgebruikers. Je rapporteert aan de ICT-manager.

FPC Antwerpen -
Als kinesitherapeut voer je de kinesitherapeutische technieken en behandelmethodes uit. Je maakt deel uit van de medische dienst die onder de bevoegdheid van de hoofdgeneesheer valt.

FPC Antwerpen -
Als medewerker vorming en scholing zorg je voor de begeleiding bij scholings- en vormingsactiviteiten.

FPC Antwerpen -
Als psychiater maak je deel uit van de medische staf van de instelling. Je draagt een eigen professionele verantwoordelijkheid voor de beroepsuitoefening in de functie.

FPC Antwerpen -
Samen met jouw collega’s creŽer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiŽnten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie.

Aanmelden

Gebruikersnaam

Paswoord

Aanmelden
Spont. Sollicitatie

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens

Verzenden
Annuleren

Wij verzenden u een email


Kinesitherapeut (m/v)

FPC Antwerpen | | 14 Mar 2017

FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is.

Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers.

FUNCTIEOMSCHRIJVING 
Als kinesitherapeut voer je de kinesitherapeutische technieken en behandelmethodes uit. Je maakt deel uit van de medische dienst die onder de bevoegdheid van de hoofdgeneesheer valt. De hoofdgeneesheer is verantwoordelijk voor de organisatie en het bieden van continuïteit van medische zorg met als doel de lichamelijke zorg en de integriteit van de patiënt te waarborgen. Je werkt samen met het multidisciplinair team aan het welzijn van de patiënten.

Jouw belangrijkste taken zijn:
o Je adviseert, rapporteert en neemt deel aan het overleg;
o Je komt tegemoet aan de behoefte van de patiënt aan fysische zorg rekening houdend met zijn psychiatrisch toestandsbeeld;
o Na indicatie door de huisarts, stel je een behandelplan op en voer je de behandeling en de begeleiding uit;
o Je bewaakt de continuïteit, toetst de resultaten van de behandeling aan het behandelplan en stelt zo nodig het behandelplan bij;
o Je voert administratieve opdrachten uit gelinkt aan de uitoefening van jouw taak;
o Je werkt nauw samen met andere disciplines om zo het therapeutisch aanbod te verzekeren en een interdisciplinair behandelplan op te stellen.

PROFIEL
o Je hebt een master diploma Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie;
o Je hebt kennis van psychiatrische ziektebeelden en bij voorkeur ook van forensische psychiatrische hulpverlening;
o Je bent empathisch, zelfzeker en stressbestendig;
o Je hebt een analytisch denkvermogen;
o Je bent flexibel en kan goed in groep werken;
o Je hebt verantwoordelijkheidszin en neemt initiatief;
o Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

 AANBOD
o Je werkt deeltijds;
o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat;
o Je oefent deze boeiende functie uit in een aangename, moderne werkomgeving;
o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden;
o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen;
o Jouw plaats van tewerkstelling is afwisselend Gent (te Wondelgem) en Antwerpen (Linkeroever).


INTERESSE ?
Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online voor 14/7/2017.
Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via HR@fpcantwerpen.be.

 

Solliciteer
Afdrukken